PROJECTEN

Een aantal recente projecten

Galerie Muskee - Kunst op Zondag
Groninger Researchers Night by Andrea Hooymans lecture - small
Groninger Researchers Night by Andrea Hooymans exhibition event - small
AAA - Klaas Boter - SportUFit - by Andrea Hooymans20150702 (20)
Opening AAA for VentureLab Northby Lodewijk Floothuis20150521 (174)
Theatertapas by Onkruyd small

we gaan graag met u in gesprek

Address: Groningen
Phone: 046744857

onze klanten

wilt u ook een project met ons doen?

Vernissages

Bij een nieuwe expositie of muurschildering hoort natuurlijk een feestelijke opening. Neem een moment om stil te staan bij wat uw bedrijf tot nu toe heeft bereikt. Wij denken graag mee over de presentatie, het programma en de aankleding. Denk ook aan muziek, sprekers, uitnodigingen en relatiegeschenken.

Exposities

Kunst aan de muur maakt de sfeer in elke ruimte; van kantoor tot vergaderzaal en kantine. Maar kunst kan veel meer zijn dan 'slechts' decoratie. AAA vindt kunstwerken die de juiste sfeer neerzetten, passend bij de ruimte, bedrijfsvisie en klantbeleving. Van selectie tot installatie, wij regelen het graag.

Muurschilderingen

Zoekt u echt iets unieks? Laat dan een muurschildering op maat maken. Onder het mom van 'zo veel meer dan duizend woorden' maakt de kunstenaar van uw keuze een artistieke interpretatie van uw bedrijfsvisie. Met de juiste kleuren, vormen en beelden wordt elk kantoor zo een iconische en onvergetelijke ruimte.

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in een unieke muurschildering, een expositie op maat of een passend evenement? Wij horen graag van u. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.